Μετάβαση στο περιεχόμενο


Αναπνευστικό & ανοσοποιητικό σύστημα

Το ανοσοποιητικό σύστημα είναι αρμόδιο για την καταπολέμηση των βακτηριδίων, των ιών, των μικροβίων και των τοξινών από τη διακοπή των κανονικών λειτουργιών του σώματος.

Είναι ένα πολυσύνθετο σύστημα που περιλαμβάνει τα ειδικευμένα κύτταρα (όπως τα τ-κύτταρα, τα κύτταρα Β, τα μακρόφαγα και άλλα) που αναγνωρίζουν και καταστρέφουν τις ξένες οντότητες.
Η κακή διατροφή, το στρες , η έλλειψη ύπνου και η επαναλαμβανόμενη έκθεση στους επιβλαβείς παράγοντες όλοι οδηγούν σε ένα ασθενέστερο ανοσοποιητικό σύστημα που δεν είναι πλέον ικανό να ανταποκριθεί αποτελεσματικά οπότε η ανάγκη προκύψει. Και μόλις συμβιβαστεί, ένα αδύνατο ανοσοποιητικό σύστημα οδηγεί στα συχνά κρυολογήματα, αλλεργίες, η ανικανότητα να παλέψουν της μολύνσεις και τα γενικά συναισθήματα δυσφορίας.

Ο βελονισμός και η κινεζική βοτανική θεραπεία είναι αποτελεσματικά εργαλεία για να ενισχύσουν ένα αποδυναμωμένο ανοσοποιητικό σύστημα. Το εθνικό ίδρυμα υγείας και πολλές δημοσιευμένες μελέτες συμπίπτουν ότι ο βελονισμός έχει τα εκτεταμένα αποτελέσματα στην υγεία ανοσοποιητικών συστημάτων από τις αυξανόμενες κόκκινες και άσπρες αριθμήσεις κυττάρων στους συμβιβασμένους ασθενείς στον αυξανόμενο πολλαπλασιασμό λεμφοκυττάρων και τη δραστηριότητα φυσικών κυττάρων δολοφόνων στους ασθενείς που παλεύουν την ασθένεια.

Αυτή η δραστηριότητα ολοκληρώνεται μέσω των συγκεκριμένων σημείων βελονισμού και της επόμενης επίδρασής τους στο νευρικό σύστημα. Άλλα αποτελέσματα του βελονισμού χαλαρώνουν το σώμα, βοηθούν στον ύπνο και προωθούν την υγιή πέψη που υποστηρίζουν ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα.

Κάθε πρόσωπο παρουσιάζετε με τις διαφορετικές ανάγκες και τις ανεπάρκειες. Τα σημεία βελονισμού και τα κινεζικά βότανα προσαρμόζονται στη μεμονωμένη περίπτωση στα καλύτερα αποτελέσματα προϊόντων, αλλά και το να προσφέρει έναν φυσικό και έναν αποτελεσματικό τρόπο να ενισχυθεί το ανοσοποιητικό σύστημα. Δεδομένου ότι η δυτική επιστήμη συνεχίζει να μελετά την ιατρική παραδοσιακού κινέζικου, γινόμαστε πιο εξοικειωμένοι με το πώς είναι σε θέση να επηρεάσει την ασυλία μας με τους ευεργετικούς τρόπους.

...επιστροφή
Επιστροφή στο περιεχόμενο