Μετάβαση στο περιεχόμενο


Η εμμηνόρροια μπορεί να θεωρηθεί φορτίο
από τις περισσότερες γυναίκες σε κάποιο βαθμό στη ζωή τους.


Στην κινεζική ιατρική, βλέπουμε την περίοδο ως μηνιαίο σχολικό έλεγχο.

Ο συγχρονισμός της ωορρηξίας, τα συμπτώματα του πόνου, συναισθηματικές διακυμάνσεις, διάταση του στήθους, το χρώμα και η συνέπεια του αίματος, η ένταση της αιμορραγίας - όλα αυτά τα διαφορετικά χαρακτηριστικά της περιόδου αποκαλύπτουν τις πληροφορίες για την ορμονική ισορροπία (ή τη δυσαναλογία) και ακόμη και την παρουσία ανησυχιών όπως η ενδομητρίωση ή το πολυκηστικό σύνδρομο ωοθηκών.

Τις περισσότερες φορές, οι γυναίκες λαμβάνουν μια συνταγή για το χάπι ελέγχου των γεννήσεων προκειμένου να ρυθμιστούν ουσιαστικά οποιεσδήποτε εμμηνορροϊκές ανησυχίες. Το χάπι κάνει μια καλή εργασία της αγνόησης της ορμονικής αλληλεπίδρασής σας και της συμπλήρωσης του σώματός σας έτσι ώστε δεν δοκιμάζει τα συμπτώματα της ορμονικής δυσαναλογίας.

Ενώ αυτό είναι μια καλή επιλογή για μερικές περιπτώσεις, στις γυναίκες που είναι βέβαιες κάποια ημέρα θα επιθυμούσαν να συλλάβουν ένα παιδί που είναι στο πλεονέκτημά τους για να αποκαταστήσει την ορμονική δυσαναλογία χωρίς αντισύλληψη. Δεν υπάρχει κανένας χρόνος να χάσει δεδομένου ότι η μακροπρόθεσμη ορμονική δυσαναλογία μπορεί να θέσει το στάδιο για τα κυρίαρχα ζητήματα οιστρογόνου όπως τα fibroids, η ενδομητρίωση και ακόμη και ορισμένοι τύποι καρκίνων.

Ο βελονισμός και η κινεζική βοτανική ιατρική παρέχουν έναν φυσικό, ασφαλής και έναν αποτελεσματικό τρόπο να επιλυθούν οι περισσότερες εμμηνορροϊκές παρατυπίες.

...επιστροφή
Επιστροφή στο περιεχόμενο