Μετάβαση στο περιεχόμενο


Ο Βελονισμός και η κινεζική ιατρική για την κατάθλιψη και τη συναισθηματική ευημερία

Ο βελονισμός και η κινεζική βοτανική ιατρική είναι πολύ αποτελεσματικοί στη μεταχείριση των προβλημάτων της συναισθηματικής υγείας. Αυτήν την περίοδο στην Ελλάδα , πολλοί ασθενείς χρησιμοποιούν το βελονισμό για να καταπολεμήσουν την πίεση, την ανησυχία, την κατάθλιψη, την απογοήτευση, το άγχος, και τη βοήθεια αποκατάστασης μιας αίσθησης χαράς στην ζωή τους.

Μπορεί να βοηθήσει να επιλυθεί όχι μόνο η συναισθηματική ταλαιπωρία, αλλά τα φυσικά συμπτώματα που το περιβάλλουν, όπως η αϋπνία, αίσθημα πληρότητας (φούσκωμα), η κούραση και ο χρόνιος πόνος.

Ο βελονισμός από μόνος του προσφέρει μια χαλάρωση και υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους λειτουργεί για να βοηθήσει να χαλαρώσει το νευρικό σύστημα. Εάν είστε αυτήν την περίοδο σε κάποιο είδος θεραπείας ή παροχής συμβουλών, ο βελονισμός είναι μια θαυμάσια συμπληρωματική θεραπεία .Ο βελονισμός είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για να ισορρόπηση φυσικά της μεταβολής διάθεσης, υπνηλία και πολλά άλλα συμπτώματα. Εάν παίρνετε τα φάρμακα για την κατάθλιψή σας, την ανησυχία ή άλλο ζήτημα, στο Κέντρο Ιατρικού Βελονισμού μπορούμε ακίνδυνα να ακολουθήσετε πρόγραμμα  για σας το οποίο δεν θα παρεμποδίσει ή δεν θα αλληλεπιδράσει αρνητικά τα φάρμακά σας.

Εάν πάσχετε από την κατάθλιψη, την ανησυχία, τις κρίσεις πανικού ή ακόμα και stres, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κινεζική ιατρική για να βοηθήσετε όχι μόνο να ανακουφίσετε τα συμπτώματα αλλά να επιλύετε μόνιμα το πρόβλημα σας.

...επιστροφή
Επιστροφή στο περιεχόμενο