Μετάβαση στο περιεχόμενο


Συχνές ερωτήσεις


Τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας βελονισμού;

Πολλοί άνθρωποι δεν είναι εξοικειωμένοι με αυτό που πραγματοποιείται ακριβώς σε μια συνεδρία βελονισμού.
Τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια της θεραπείας, πόσες επισκέψεις μπορούν να απαιτηθούν και εάν το ασφαλιστικό τους ταμείο τις καλύπτει είναι οι συχνότερες απορίες.

Σε μια χαρακτηριστική πρώτη επίσκεψη, ένας επαγγελματίας θα πάρει ένα λεπτομερές ιστορικό υγείας, να ερευνήσει πλήρως τα συμπτώματα σας και θα σας παρέχει βελονισμό. Αυτό μπορεί να πάρει μέχρι μια ώρα αλλά είναι απαραίτητο για να δημιουργηθεί ένα εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας που λαμβάνει υπόψη την παρούσα φυσική και συναισθηματική κατάστασή σας, εστιάζοντας στην κύρια ανησυχία της υγείας σας.

Ο βελονισμός είναι η εισαγωγή των πολύ λεπτών βελόνων (με πλάτος όσο μιας ανθρώπινης τρίχας) σε συγκεκριμένα ανατομικά σημεία. Οι επισκέψεις σε ένα βελονιστή μπορούν να εισάγουν στη ζωή σας και την κινέζικη βοτανική θεραπεία. Η  κινεζική βοτανική θεραπεία ενισχύει το βελονισμό με έναν φυσικό τρόπο χωρίς παρενέργειες. Τα δύο χρησιμοποιούνται συχνά μαζί για να ενισχύσουν τα αποτελέσματα της θεραπείας και για να επιτύχουν μεγαλύτερης διάρκειας αποτελέσματα σε ένα πιο σύντομο χρονικό διάστημα.

Άν έχετε κάποια απορία ή ερώτηση, μη διστάζετε...
Επιστροφή στο περιεχόμενο