Μετάβαση στο περιεχόμενο


Βελονισμός για τη γονιμότητα

Μέσω του εξειδικευμένου βελονισμού, συνεργαζόμαστε με τα ζευγάρια που επιδιώκουν να ενισχύσουμε τη φυσική γονιμότητά τους.

Συνεργαζόμαστε στενά με γυναικολόγους και βιολόγους .


Παρέχουμε τις υπηρεσίες βελονισμού γονιμότητας για τις γυναίκες που υποβάλλονται στην IVF που περιλαμβάνει την συνεδρία βελονισμού πριν και μετά από την μεταφορά εμβρύων.

Η ουσία του προγράμματος wellness γονιμότητας εντούτοις, πρόκειται να πάρει μια προσεκτικότερη ματιά στον οργανισμό από μια ολιστική προοπτική και να διορθώσει οποιανδήποτε δυσαναλογία μπορούν να δημιουργήσουνε προβλήματα γονιμότητας.
Η αποστολή μας είναι να βοηθήσει στην αποκατάσταση της γονιμότητά σας έτσι ώστε να μπορείτε να συλλάβετε φυσικά ή να αυξήσετε τα ποσοστά επιτυχίας σας εάν κάνετε την υποβοηθούμενη θεραπεία.

Είναι η ισχυρή πεποίθησή μας ότι όλες οι γυναίκες και οι άνδρες πρέπει να προσπαθήσουν για τη βέλτιστη υγεία τους κατά τον προγραμματισμό τους να αρχίσουν μια οικογένεια. Οι αναπαραγωγικές εργασίες συστημάτων σαν μια συμφωνία συναυλίας - ένα αριστούργημα δημιουργείται μόνο εάν όλοι οι φορείς δίνουν το καλύτερό τους εαυτό.

Οι γυναίκες μπορούν να έχουν τις ενδείξεις ότι οι περίοδοί τους δεν είναι υγιείς  μπορούν να έχουν τα μέρη των συμπτωμάτων PMS ή του πόνου, της βαριάς αιμορραγίας ή των ανώμαλων κύκλων.

Ο πρώτος στόχος του προγράμματος wellness γονιμότητας είναι να εκπαιδευτούν οι γυναίκες στις λεπτομέρειες των εμμηνορροϊκών κύκλων τους .Κατόπιν χρησιμοποιούμε τα εργαλεία στα πλαίσια του προγράμματος wellness γονιμότητας για να επιτύχουμε την καλύτερη ισορροπία.

Αυτοί είναι:

  • Βελονισμός

  • Χαλάρωση και μείωση πίεσης

  • Θεραπεία διατροφής

  • Κινεζική βοτανική ιατρική

  • Τροποποιήσεις τρόπου ζωής για να προωθήσει την καλύτερη υγεία γενικά

  • Κοιλιακό μασάζ

  • Καλύτερη προσοχή για τις βοηθημένες αναπαραγωγικές διαδικασίες θεραπείας


Γιατί χρησιμοποιούμε το βελονισμό στη στειρότητα;

Ο βελονισμός προσφέρει μια φυσική προσέγγιση στη μεταχείριση της στειρότητας με την εστίαση στη βελτίωση της ποιότητας των ωαρίων, του σπέρματος, του ενδομήτριου.

Μερικές φορές αυτό είναι αρκετό για τα ζευγάρια να συλλάβουν από μόνα τους και είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για τα ζευγάρια που είναι έτοιμα να υποβληθούν στη δαπάνη και τις φυσικές απαιτήσεις της εξωσωματικής μεθόδου IVF.

Ο βελονισμός μπορεί επίσης να υποστηρίξει τους ασθενείς κατά τη διάρκεια της τεχνητής γονιμοποίησης, και της θεραπείας των ορμονικών κύκλων.

Η τρέχουσα έρευνα δείχνει τα αυξανόμενα ποσοστά εγκυμοσύνης / 25%/ όταν περιλαμβάνουν τα ζευγάρια το βελονισμό ως τμήμα της θεραπείας στειρότητάς τους και συνεργαζόμαστε στενά με τους γιατρούς και τις κλινικές γονιμότητας στην περιοχή μας για να αποκαλύψουμε τους μηχανισμούς για το όφελος γονιμότητας των εξειδικευμένων θεραπειών βελονισμού

...επιστροφή
Επιστροφή στο περιεχόμενο