Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δερματολογικά προβλήματα

Στα νοσοκομεία της Κίνας, οι γιατροί της παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής θεραπεύουν καθημερινά τις δυσκολότερες παθήσεις δέρματος.

Στη δύση, πολλοί ασθενείς αρχίζουν τώρα να αναζητούν την κινέζικη ιατρική για τα προβλήματα δέρματος που αντιμετωπίζουν, ιδιαίτερα επειδή δεν είχαν ικανοποιητικά αποτελέσματα από άλλες θεραπείες.

Σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας της, η κινέζικη ιατρική υπογραμμίζει πως η προσωπικότητα της ασθένειας είναι και η ρίζα του προβλήματος, που πρέπει να εξεταστεί προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα.
Αυτή η μέθοδος θεραπείας αποδεικνύεται πιο αποτελεσματική και με μεγαλύτερη διάρκεια από την διαχείριση μόνο της εκδήλωσης του προβλήματος.

Ο βελονισμός και η κινεζική ιατρική είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στη διαχείριση των δερματολογικών παθήσεων: ακμή, έκζεμα και ψωρίαση. Οι εκατοντάδες των περιπτωσιολογικών μελετών κατά τη διάρκεια χιλιάδων έτη έχουν τεκμηριώσει την αποτελεσματικότητά της στην επίλυση χρόνιων και αδιάλειπτων προβλημάτων δερμάτων όπως αυτά.

Στην πραγματικότητα η κινέζικη βοτανική ιατρική χρησιμεύει ως ένα ασφαλές και πολύτιμο εργαλεία για αυτές τις παθήσεις δερμάτων σε καθημερινή βάση, από έσω- προς έξω. Ο βελονισμός μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να μειώσει την εμφάνιση των σημαδιών, είτε από αυτές τις παθήσεις είτε από τη χειρουργική επέμβαση, τραυματισμό είτε από άλλο τραύμα.

Ο βελονισμός και τα κινεζικά βότανα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να διαχειριστούν και άλλα προβλήματα, όπως οι κυψέλες, η δερματίτιδα ακόμη και οι μολυσματικές παθήσεις δερμάτων.

Όποια και αν είναι η  κατάσταση του δέρματός σας, ήπια ή πιο δύσκολη, πρόσφατα εκδηλωμένη ή επί μακρών υφιστάμενη, η κινέζικη ιατρική μπορεί να διαδραματίσει έναν σημαντικό ρόλο στην πλήρη επίλυση του προβλήματος.

...επιστροφή
Επιστροφή στο περιεχόμενο