Μετάβαση στο περιεχόμενο


Τι είναι ο βελονισμός αναζωογόνησης του προσώπου;

Επίσης γνωστός ως καλλυντικός βελονισμός, ο βελονισμός αναζωογόνησης προσώπου είναι μια ουσιαστικά ανώδυνη, μη-χειρουργική μέθοδος στα σημάδια της γήρανσης.
Η τεχνική χρησιμοποιεί το βελονισμό και την κινεζική βοτανική ιατρική για να σβήσει τα έτη του προσώπου.


Με βάση τις αρχές της ασιατικής ιατρικής, βοηθά ολόκληρο το σώμα να φανεί και να αισθανθεί νεώτερο με την εξέταση των φυσικών, διανοητικών και συναισθηματικών σχεδίων που προκαλούν την ασθένεια και συμβάλλουν στη διαδικασία γήρανσης. Η χρήση του βελονισμού για να επιβραδύνει τα ορατά αποτελέσματα της γήρανσης άρχισε στην Κίνα στη Δυναστεία Τραγουδιού (960-1279AD). Στην ιατρική παραδοσιακού κινέζικου βελονισμού, είναι γνωστό ως "
Chinese Medical Cosmetology".

Ποια είναι τα αποτελέσματα;

Ο βελονισμός αναζωογόνησης του προσώπου μειώνει ή αποβάλλει τις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες , και τον αποχρωματισμό του προσώπου ταυτόχρονα ενισχύει τη γενική υγεία. Γενικά, μπορεί να σβήσει τουλάχιστον πέντε έως δεκαπέντε έτη από το πρόσωπο, με τα αποτελέσματα μετά από ακριβώς μερικές συνεδρίες.

Οι λεπτές γραμμές μπορούν να είναι και βαθύτερες ρυτίδες που μειώνονται. Τις σακούλες κάτω από τα μάτια μπορούν να μικρύνουν πεσμένα βλέφαρα και διπλά πηγούνια που ανυψώνονται. Βοηθά να αποβάλει το puffiness με την εξάλειψη των υπερβολικών υγρών και τη βελτίωση του μεταβολισμού.

Με της συνεδρίες σφίγγουν οι πόρους, βελτιώνουν τον τόνο μυών και τη δερμική συστολή, αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνων και έχουν επιπτώσεις στη διανομή του. Η υγρασία στο δέρμα και evenness του χρώματος δέρματος θα ισορροπηθεί από την αυξανόμενη τοπική κυκλοφορία του αίματος και της λύμφης στο πρόσωπο. Οποιαδήποτε πίεση που είναι εμφανής στο πρόσωπο θα μειωθεί.

Επιπλέον, ο βελονισμός αναζωογόνησης του προσώπου φέρνει έξω την έμφυτη ομορφιά και την ακτινοβολία σας. Αν και ο βελονισμός αναζωογόνησης του προσώπου μπορεί μερικές φορές να αναφερθεί ως «λίφτινγκ βελονισμού,» είναι περισσότερο από ακριβώς μια καλλυντική διαδικασία.

...επιστροφή
Επιστροφή στο περιεχόμενο