Μετάβαση στο περιεχόμενο


Παιδιατρική

Η παιδιατρική είναι μια από τις παλαιότερες ειδικότητες στην κινεζική ιατρική.

Τα παιδιά δεν τα βλέπουν ως μικροσκοπικοί ενήλικοι, και οι θεραπείες τους είναι συγκεκριμένες για αυτές τις διαφορές.

Η κινεζική ιατρική βλέπει το σώμα του παιδιού ως ανώριμος και ευαίσθητος σε ορισμένες ασθένειες.

Η γαστρεντερική λειτουργία των παιδιών θεωρείται ανώριμος μέχρι την ηλικία έξι. Η πέψη παίζει έναν κύριο ρόλο στην υγεία και καλά - όντας των νηπίων και των μικρών παιδιών  επομένως η διατροφή είναι εξαιρετικά σημαντική στην παρεμπόδιση και τη θεραπεία της ασθένειας παιδικής ηλικίας.

Τα παιδιά είναι γενικά πιο ευαίσθητα να αρρωστήσουν, αλλά είναι επίσης γρηγορότερα να ανακτήσουν ξανά την υγεία τους.
Τα παιδιά αποκρίνονται πολύ γρήγορα στην ιατρική οποιουδήποτε είδους.

Βελονισμός: Τα νήπια χαρακτηριστικά δεν λαμβάνουν το βελονισμό. Τα παιδιά κάτω από την ηλικία των οκτώ ετών, μπορούν να λάβουν το βελονισμό. Οι βελόνες παρεμβάλλονται και αφαιρούνται γρήγορα έτσι το παιδί δεν είναι απαραίτητο να στηριχτεί ή να κρατηθεί ακόμα για να διατηρήσει τις βελόνες. Τα προ-εφηβικά παιδιά μπορούν να διατηρήσουν τις βελόνες μέχρι και 20 λεπτά. Οι έφηβοι λαμβάνουν το βελονισμό ως ενηλίκους.

Μασάζ: Οι τεχνικές μασάζ συμπεριλαμβανομένου του acupressure μπορούν να εκτελεσθούν κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας. Το παιδιατρικό μασάζ χρησιμοποιείται για να ενισχύσει την θεραπεία, και οι γονείς θα καθοδηγηθούν στο πώς να συνεχίσουν τις θεραπείες στο σπίτι.

Διατροφή: Ο βελονιστής σας θα συνεργαστεί με σας για να αποβάλει τα τρόφιμα και τις συνήθειες που συμβάλλουν στην ασθένεια. Θα σας δοθούν οι προτάσεις σχετικά με το πώς να βελτιώσετε τη χωνευτική ικανότητα και να προωθήσετε την υγεία.

Ομοιοπαθητική: Η ομοιοπαθητική είναι ένα σύστημα της ιατρικής, το οποίο χρησιμοποιεί τα μικρά ποσά εγκαταστάσεων και ορυκτών ουσιών για να υποκινήσει τα αμυντικά συστήματα του σώματος. Η αποτελεσματικότητα των ομοιοπαθητικών επεξεργασιών έχει τεκμηριωθεί εμπειρικά σε όλο τον κόσμο.

...επιστροφή
Επιστροφή στο περιεχόμενο